Informatiedesk

Mocht u informatie of hulp nodig hebben, neem dan per e-mail contact met ons op en wij helpen u graag verder.

VERZENDTIJDEN EN KOSTEN

Gratis verzending binnen Nederland vanaf 50 euro over land binnen 1 tot 2 werkdagen. Al onze aankopen worden geleverd in een doos, met uitzondering van bepaalde artikelen. Raadpleeg de faq voor vragen over levering of meer informatie over verzendmethoden, kosten en levertijden.

BETAALMETHODES

Soccer Nutrition accepteert de volgende betaalmethoden: iDEAL, BankContact, Billink, Apple Pay, Google Pay, GIRO Pay, Shopify Pay. Het totaal wordt in rekening gebracht op uw kaart wanneer de bestelling wordt verzonden. Soccer Nutrition beschikt over een Fast Checkout-optie, waarmee u uw creditcardgegevens veilig kunt opslaan, zodat u ze niet opnieuw hoeft in te voeren voor toekomstige aankopen. PayPal: Winkel gemakkelijk online zonder uw creditcardgegevens op de website in te voeren. Uw rekening wordt belast zodra de bestelling is voltooid. Ga naar de website paypal.com om u te registreren voor een PayPal-account.

UITWISSELINGEN, RETOUREN EN TERUGBETALINGEN

Artikelen die binnen 14 dagen na hun oorspronkelijke verzenddatum in dezelfde staat worden geretourneerd, komen in aanmerking voor een volledige terugbetaling of opslagtegoed. Restituties worden in rekening gebracht op de oorspronkelijke betaalmethode die bij aankoop is gebruikt. Klant is verantwoordelijk voor verzendkosten bij het maken van retouren en verzend- / administratiekosten van de oorspronkelijke aankoop worden niet gerestitueerd.